Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 29. mart 2023.
Društvo

Radovan Uverić jednoglasno izabran za predsednika novokneževačkih naprednjaka

21pregleda

Na izbornoj skupštini opštinskog odbora Srpske napredne stranke Novi Kneževac, dr Radovan Uverić ponovo je izabran za predsednika novokneževačkih naprednjaka. Ukupno četranaest delegata iz mesnih odbora jednoglasno je glasalo za dr Radovana Uverića, koji je ujedno bio i jedini kandidat  za predsednika. Radovan Uverić je u razgovoru objasnio sam sistem izbora za ovu funkciju, koji će obavljati naredne dve godine.

Pored delegata i članova opštinskog odbora stranke izboru su kao gosti prisustvovali i predstavnici vladajuće stranke iz Kanjiže, Čoke, Sente, Kikinde. Kako je istakao Uverić, Srpska napredna stranka je na vlasti u Novom Kneževcu od 2016. godine i trenutno broji sedamsto članova na teritorije novokneževačke opštine.

Uz funkciju predsednika stranke, Uverić obavlja i funkciju predsednika opštine Novi Kneževac. On se osvrnuo i na buduće planove lokalnog ekonomsko-privrednog razvoja naše opštine.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hdka0918/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813