Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 29. mart 2023.
Kultura

Objavljen urbani triler “Bezbojni plamen” studenta Milivoja Popova iz Sanada

94pregleda

Mladi Sanadac Milivoj Popov objavio je svoju prvu knjigu proze. On je svoj rukopis poslao na konkurs za objavljivanje prvih knjiga mladih autora, koji je raspisao Banatski kulturni centar iz Novog Miloševa, a njegovo delo odabrao je tročlani žiri. Tako je krajem godine iz štampe izašlo njegovo prvo prozno delo koje nosi naziv „Bezbojni plamen“. Reč je o trileru koji se sastoji iz više celina, i nema glavnog lika, a svi likovi proživljavaju svojevrsne nepravde i imaju tragične sudbine.

Kako je ovom prilikom rekao, pisanjem se bavi još od dana kada nije znao da piše i čita, Tada je smišljao pesme koje je potom zapisivala njegova majka, a prozu je počeo da piše kao srednjoškolac.

Milivoj Popov je student treće godine na Katedri za engleski jezik Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Kako je rekao, već radi na svom sledećem delu, a predstoji mu promocija njegovog prvenca. U planu su promocije u Novom Kneževcu, Čoki i Banatskom Aranđelovu, a „Bezbojni plamen“ biće izložen na štandu Banatskog kulturnog centra na Novosadskom sajmu knjiga.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hdka0918/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813