Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 29. mart 2023.
Društvo

Do kraja nedelje bez snega, ali su putari u pripravnosti

55pregleda

Proteklog vikenda i u Novom Kneževcu je pao prvi sneg. Zimska služba održavanja puteva imala je jednu intervenciju, a zbog toga je na snazi i drugi stepen pripravnosti, što znači da je uključen još jedan kamion čime su bili ubrzani radovi, te su svi putevi o kojima se brinu radnici zimske službe iz novokneževačkog punkta u kratkom roku bili prohodni i bezbedni.

Kako se sneg topio zbog nasute soli, a temperatura se nije spuštala ispod nule, nije bilo potrebe za dodatnim intervencijama, ali je zimska slušba održavanja puteva u pripravnosti i pomno prati prognoze i vremenska uslove u narednom periodu. U međuvremenu, zimska služba radi i na redovnim poslovima održavanja.

Zimska služba održavanja puteva preduzeća „Vojput“ otpočela je sa dvadesetčetvorosatnim dežurstvima 18. novembra, a u punktu kod Novog Kneževca održava oko 100 kilometara puteva u novokneževačkoj opštini i delu opštine Čoka i Kanjiža.

 

Više o oovoj temi pogledajte u video-prilogu:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hdka0918/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813