Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 29. mart 2023.
Ekonomija

Putari u Novom Kneževcu spremni za predstojeću zimu

113pregleda

Zimska služba održavanja puteva preduzeća „Vojput“ na punktu kod Novog Kneževca spremna je za predstojeću zimu. Oblast nadležnosti novokneževačkog punkta ove zime je teritorija opštine Novi Kneževac i delovi teritorija optšine Čoka i Kanjiža. Prema rečima rukovodioca punkta Radovana Kovačeva sa dežurstvima se počelo od 18. novembra kada je uveden prvi stepen dežurstva.

Ono što je novina od ove godine jeste to da se više neće bacati mešavina soli i agregata na asfalt već samo so, te više neće dolaziti do začepljavanja kolovoza sa šahtovima, slivnicima i rešetkama. Obezebeđena je i nova mehanizacija koja će obavljati čitav posao. Sagovornik je ovom prilikom poručio učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da se prilagode uslovima na putu.

U zavisnosti od vremenskih uslova uvodiće se i veći stepeni održavanja puteva, što podrazumeva povećanje broja vozila i radnika na terenu i češće intervencije čišćenja i posipanja puteva, zaključio je Kovačev.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hdka0918/public_html/wp-includes/functions.php on line 3813