Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 13. jun 2021.
Društvo

Aktuelni radovi u opštini Novi Kneževac

24pregleda

Predsednik opštine dr Radovan Uverić obratio se povodom aktuelnih radova na teritoriji opštine Novi Kneževac. Trenutno se radi na uređenju unutrašnjosti zgrade opštine a takođe primećen je i problem parkinga ispred same zgrade te je iz tog razloga doneta odluka da se proširi parking i to za nekih 30 mesta. Radovi će biti završeni u naredne 2 do 3 nedelje istakao je predsednik opštine.
U toku su i radovi na parternom uređenju ulica u Srpskom Krsturu i Đali a radovi će biti završeni kroz mesec dana, takođe, najavljeni su i radovi na sanaciji sanitarne deponije prema Srpskom Krsturu.

Predsednik opštine pre svega se zahvalio građanima na saradnji i dobroj volji kada je u pitanju odlaganje smeća, jer su već primećeni značajni rezultati u vezi toga ali je i zamolio građane da se i dalje ponašaju odgovorno prema odlaganju kako bi smo imali čistiji grad. U naseljenom mestu Podlokanj u toku su radovi na rekonstrukciji i sanaciji zgrade škole i zadružnog doma a sve u cilju obeležavanja stogodišnjice doseljavanja solunskih dobrovoljaca u ovo mesto.