Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
četvrtak, 28. januar 2021.
Temp:

3°C
 
Sport

Predsednik Kajakaškog Saveza Srbije posetio kajak klub „Obilić“

321pregleda

Predsednik Kajakaškog saveza Srbije Mirko Nišović posetio je kajak-kanu klub „Obilić“ i sa predstavnicima kluba razgovarao o aktuelnim temama u vezi sa ovim vodenim sportom. Naime, Kajakaški savez ovom prilikom poklonio je jedan ergometar. Tema razgovora svakako su nedavno završeni radovi na Kajakaškom klubu „Obilić“ kao i predlozi koji bi dodatno unapredili kajakaški sport u Novom Kneževcu odakle predsednik saveza nosi samo lepe uspomene istakao je u razgovoru.

Predsednik saveza izjavio je za našu televiziju da je posebno zadovoljan saradnjom sa ministarstvom za omladinu i sport koje je dodatno podstaklo kajakaški sport na teritoriji cele države.

Kako navodi predsednik Kajakaškog saveza Srbije nedavno je u razgovoru sa pokrajinskim sekretarom za sport Vladimirom Batezom došao do saznanja da su odvojena sredstva za rekonstrukciju i adaptaciju kajakaškog kluba, koji je prepoznat kako od strane sekretarijata tako i od lokalne samouprave kao jedan od uspešnijih i bolje organizovanih sportskih udruženja u Novom Kneževcu te veruje da će se realizacija pomoći uspešno završiti kao i da se nada da će to dodatno popularizovati kajak.