Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 13. jun 2021.
Sport

Predsednik Kajakaškog Saveza Srbije posetio kajak klub „Obilić“

447pregleda

Predsednik Kajakaškog saveza Srbije Mirko Nišović posetio je kajak-kanu klub „Obilić“ i sa predstavnicima kluba razgovarao o aktuelnim temama u vezi sa ovim vodenim sportom. Naime, Kajakaški savez ovom prilikom poklonio je jedan ergometar. Tema razgovora svakako su nedavno završeni radovi na Kajakaškom klubu „Obilić“ kao i predlozi koji bi dodatno unapredili kajakaški sport u Novom Kneževcu odakle predsednik saveza nosi samo lepe uspomene istakao je u razgovoru.

Predsednik saveza izjavio je za našu televiziju da je posebno zadovoljan saradnjom sa ministarstvom za omladinu i sport koje je dodatno podstaklo kajakaški sport na teritoriji cele države.

Kako navodi predsednik Kajakaškog saveza Srbije nedavno je u razgovoru sa pokrajinskim sekretarom za sport Vladimirom Batezom došao do saznanja da su odvojena sredstva za rekonstrukciju i adaptaciju kajakaškog kluba, koji je prepoznat kako od strane sekretarijata tako i od lokalne samouprave kao jedan od uspešnijih i bolje organizovanih sportskih udruženja u Novom Kneževcu te veruje da će se realizacija pomoći uspešno završiti kao i da se nada da će to dodatno popularizovati kajak.