Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
četvrtak, 28. januar 2021.
Temp:

3°C
 
Kultura

U Novom Kneževcu u toku snimanje kriminalističke serije „Kljun“

956pregleda

Glavna inspektorka koju glumi Ivana Vuković dobija zadatak da iz Beograda krene putem Subotice kako bi rešila slučaj samoubistva koje se tamo dogodilo. Ekipa serije „Kljun“ svoju krimnalističku  seriju snima na području Novog Kneževca, tačnije mosta koji će u seriji biti prikazan kao jedan od ključnih momenata radnje navodi producentkinja Biljana Prvanović. Scenario je nastao po ideji Milorada Milinkovića koju su kasnije u saradnji sa scenaristima Ljubicom Luković i Matejom Dragojevićem dodatno obradili reditelji Jelena Gavrilović i Uroš Tomić.

 

Po rečima rediteljke Jelene Gavrilović, tema serije je između ostalog i depresija koja se javlja kod mladih tako da je zaista veliki izazov obraditi tematiku kao što je ova. Ekipa serije „Kljun“ trenutno je na 51 danu snimanja a u planu ukupno imaju 70 te veruju da će uspeti da završe sve na vreme. Ukupno će biti snimljeno 10 epizoda koje  će premijerno biti prikazane u januaru mesecu na televiziji Nova S.

 

 

Projekat “Novokneževački identitet” sufinansiran je iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove sufinansijera.