Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 21. oktobar 2020.
Temp:

6°C
 
Некатегоризовано

Saopštenje GrO SNS Šabac

5pregleda

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pozdravlja odluku Upravnog suda kojom se izborni proces u Šapcu privodi kraju, jer neće biti ponovljeno glasanje na biračkom mestu Šipurske livade.
Ova odluka je još jedan prilog vraćanju izbornog procesa u zakonske okvire iz kojih je uporno pokušavao da ga izmesti Nebojša Zelenović, pa u tom smislu očekujemo istu odluku suda i kada je reč o zahtevu za ponavljanje izbora na još dva biračka mesta.
Ne mareći za izbornu volju građana, Zelenović i njegovi saradnici izmišljali su prigovore, lagali o nepravilnostima, dok su istovremeno organizovali glasanje u najgorim izbornim uslovima, nezabeleženim u istoriji srpskog višestranačkog sistema.
Srpska napredna stranka je i u takvim, krajnje neravnopravnim uslovima dobila poverenje građana i izvojevala čistu i ubedljivu pobedu.
Očekujemo da se po završetku izbornog procesa, pristupi konstituisanju skupštine i formiranju  lokalnih organa vlasti, kako bismo što pre počeli da ispunjavamo izborna obećanja, a Šabac povedemo u bolje sutra.

GO SNS Šabac