Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 13. jun 2021.
Zabava

“Filmsko leto” održano u oktobru – pod maskama

foto: TV CINK
391pregleda

Pandemija virusa kovid 19 i zabrana okupljanja zatvorila je , na određeno vreme, bioskopske sale širom Srbije, pa su tako i u ovdašnjem bioskopu usled nastale situacije zakazane projekcije bile odložene, a novokneževčani ostali uskraćeni letnjeg bioskopa. Ipak, „Filmsko leto“ u Novi Kneževac stiglo je i ove godine, ali u oktobru.

Usled nastale epidemiološke situacije, od sada i posetioci bioskopa treba da se pridržavaju propisanih preventivnih mera prilikom odlaska na projekcije, a prema rečima naše sagovornice, novokneževačka publika ispoštovala je zadate mere.

Do sada je u okviru ove manifestacije prikazano šest filmova, a poslednje projekcije održaće se danas. Na repertoaru su, kao i do sada, dva filma. Termin u 18 časova rezervisan je za najmlađe posetioce bioskopa, a danas ih čeka ruski animirani film „Princeza i zmaj- beskrajna priča“. Za stariju pububliku, na repertoaru od 20 časova naći će se francuska ljubavna komedija „Ona mi je sve“. Ulaz za sve posetioce je besplatan.

 

 

 

Projekat “Novokneževački identitet” sufinansiran je iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove sufinansijera.