Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 13. jun 2021.
Zabava

Dva filma sutra na repertoaru bioskopa

foto: pexels.com
216pregleda

Sutra nas u bioskopu očekuju dva filma. Na repertoaru od 18 časova prikazuje se animirana avantura o malenom dečaku Tomi Palčiću, a od 20 časova čeka nas triler inspirisan klasičnim noir filmom. Ulaz za obe projekcije je slobodan.

 

TOMA PALČIĆ I ČAROBNO OGLEDALCE

sinhronizovano

vreme projekcije: 18h

ulaz: slobodan

animirani, avantura

Toma Palčić, maleni sin siromašnog farmera koji se bori da prehrani svoju porodicu i spase je od gladi, pronalazi čarobno ogledalce koje će mu otkriti da je ljubav njegovog života princeza od Orliona. Ali koje ustvari ljubav njegovog života: prelepa princeza ili hrabri tajanstveni lopov? Na Kraljevstvo od Orliona osvetoljubiva veštica bacila je strašnu čaroliju. Ogromno drvo pokrilo je kraljevski dvorac i prekinulo snabdevanje vodom. Suočen sa velikim problemom, kralj obećava ruku svoje kćeri i polovinu kraljevstva onome ko oslobodi dvorac od strašne magije.

Režija: Ernesto Padrón

Glasovi: Milan Antonić, Iva Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Nikola Bulatović, Marko Marković, Milan Bosiljčić, Jugoslava Drašković, Milan Tubić, Uroš Atanacković Jelena Gavrilović

 

OTROVNA RUŽA

vreme projekcije: 20h

ulaz: slobodan

drama, triler

Karson Filips (Džon Travolta) dobija novi slučaj, koji ga odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu, u potrazi za nestalom ženom. Tokom istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, veći i sa svojoj mračnom prošlošću. Film je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu, a ustvari je okoreli kockar i alkoholičar.

Režija: Francesco Cinquemani, George Gallo

Uloge: Brendan Fraser, Famke Janssen, John Travolta