Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 13. jun 2021.
Zabava

Ponovo radi bioskop! Danas na repertoaru dva filma

foto: unsplash.com
202pregleda

Posle duže pauze izazavne epidemiološkom situacijom, u novokneževačkom bioskopu ponovo se prikazuju filmovi. Današnjeg popodneva na repertoaru bioskopa u Novom Kneževcu biće dva filma. Priča o zemlji Nedođiji i nestašnoj deci prikazaće se u 18 časova, a u 20 časova čeka nas napeti španski triler. Ulaz za obe projekcije je slobodan.

 

PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE

sinhronizovano

vreme projekcije: 18h

ulaz: slobodan

animirani

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London? Pogledajte novu avanturu najomiljenijeg večnog dečaka u potrazi za Magičnom knjigom Nedođije.

Režija: Dušica Novaković

Glasovi: Jelena Gavrilović, Đorđe Stojković, Milan Gromilić, Anja Mit, Miroljub Turajlija, Dragan Vujić Vujke

 

NEVIDLJIVI SVEDOK

vreme projekcije: 20h

ulaz: slobodan

triler

Film prati mladog biznismena koji se budi u hotelskoj sobi zaključanoj iznutra, sa lešom ljubavnice u krevetu. Unajmljuje prestižnog advokata i oni tokom jedne noći, u frenetičnoj trci s vremenom, ulažu zajedničke napore da dokuče šta se dogodilo.

Režija: Oriol Paulo

Uloge: Mario Casas, Ana Wagener, José Coronado