Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 13. jun 2021.
Zabava

Novo mesto za gurmane i ljubitelje začinjene i ljute hrane

foto: TV CINK
1.1Kpregleda

Novi mirisi i spojevi različitih ukusa iz restorana brze hrane „Rock ’n’ smoke“ već nekoliko dana mame sve koji se zateknu u blizini novokneževačke pijace. Na dan otvaranja restorana organizovana je besplatna degustacija, kako bi se Novokneževčani i okolina upoznali sa novim ukusima i dali svoju ocenu. Na meniju se nalaze sporo kuvana cepkana svinjetina i piletina, hot dogovi i sendviči, a na radost gurmana i ljubitelja začinjene i ljute hrane, sve je obogaćeno sosevima specifičnim po svojim sastojcima.

Prema rečima našeg sagovornika, na dan otvaranja pune ruke posla imao je od ranog jutra, još pre nego što je počela degustacija, i vrlo je zadovoljan posetom. A koliko su se Novokneževčanima dopale neobične kombinacije ukusa potvrđuje to da je sva pripremljena hrana pojedena nekoliko sati pre zatvaranja. Upravo se ovakvoj povratnoj reakciji nadao i vlasnik restorana.

Naš sagovornik dodao je da su u planu i mesečni specijaliteti, a sledećeg meseca organizovaće takmičenje u jedenju ljutine u humanitarne svrhe, gde će sav prikupljen novac biti doniran novokneževačkom Udruženju za pomoć deci sa smetnjama u razvoju “Plava zvezda”.