Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 13. jun 2021.
Sport

Selektor kajakaške reprezentacije Srbije posetio kajakaški klub “Obilić”

523pregleda

Selektor kajakaške reprezntacije Srbije posetio je Novi Kneževac i kajakaški klub „Obilić“ u kojem je i sam napravio svoje prve zaveslaje. Po njegovim rečima poseta za njega uvek predstavlja jedan emotivan momenat jer je upravo na Tisi upoznao ovaj sport, prijatelje, stekao prva iskustva i prve medalje koje su ga podstakle da počne profesinoalno da se bavi ovim vodenim sportom. Podelio je sa nama i trenutna aktuelna dešavanja u kajakaškom savezu.

 

 

 

Naša reprezentacija već duži niz godina svoje pripreme realizuje u Turskoj odakle su se nedavno vratili zbog proglašene pandemije ali ih to nije sprečilo da nastave sa predanim radom i održavanju forme kako bi se pripremili za predstojeće olimpijske igre u Tokiju.

 

Kako navodi selektor, Novi Kneževac je već duži niz godina poznat kao ozbiljan rasadnik mlađih selekcija te se nada da će se ta praksa nastaviti i u budućnosti s obzirom da ima dosta dece i da se sa njima radi kvalitetno. Ono što trenutno zabrinjava kompletan stručni štab naše selekcije jesu međunarodna takmičenja koja su odložena usled pandemije ali se nadaju održavanju istih u oktobru. Naš stručni kadar je sada pojačan i stručnjakom iz Mađarske kao i našim trenerima koji raspolažu ogromnim iskustvom te veruju da će to doprineti ostavrivanju zavidnih rezultata na olimpijadi, gde postoje ogromne šanse za osvajanje odličja ističe selektor. Mi smo im poželeli puno uspeha u daljem radu.