Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 20. januar 2021.
Temp:

1°C
 
Ekonomija

Novokneževčanima i Kanjižanima predstavljeni novi modeli iz ponude auto kuće “Alfa”

foto: TV CINK
188pregleda

Kako bi se izbegle nepotrebne gužve i okupljanja na zatvorenom prostoru, auto kuća “Alfa” iz Subotice prezentaciju novih modela automobila iz svoje ponude dovela je bliže kupcima. Meštani Kanjiže, Novog Kneževca i obližnjih mesta imali su priliku da pogledaju i testiraju najnovije modele iz ponude ove auto kuće. Ispred malog parka u Kanjiži bili su izloženi najnoviji modeli automobila marke Mazda i Kia koji se već nalaze u prodaji.

Prema rečima našeg sagovornika, najtraženiji modeli među privatnim licima su oni manje kubikaže i nižih troškova registracije i održavanja, dok su kod pravnih lica to modeli jače kubikaže i karoserija koje će dobro služiti na čestim putovanjima. Kako kaže, ponudom automobila u svom izložbenom salonu mogu da zadovolje potrebe obe kategorije kupaca.

Auto kuća „Alfa“ uvoznik je automobila marke Mazda, a distributer marke Kia. Kako je naveo naš sagovornik, pored prodaje automobila u svom salonu, već tridesetak godina svojim mušterijama nude i usluge registracije vozila, tehničkog pregleda, osiguranja, servisa automobila kao i uslugu kratkoročnog i višemesečnog iznajmljivanja vozila.