Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 20. januar 2021.
Temp:

1°C
 
Zabava

Novokneževački kreativci održali sastanak u “Kulturnoj zadruzi”

foto: TV CINK
426pregleda

Na održanom sastanku u prostorijama buduće „Kulturne zadruge“, predstavnici „Kreativnog pogona“ okupili su građane kako bi se pre svega upoznali, a zatim razgovarali o tome kako će i na koji način početi realizacija projekta koji je podržala fondacija Jelene Šantić. Program je trebao da počne u januaru, međutim, zbog proglašenog vanrednog stanja morao je biti odložen, pa će informacija o tačnom datumu naknadno biti objavljena. Pozitivan utisak i zadovoljstvo podelili su i mladi koji će biti učesnici u projektu.

Za sam početak krenuće se sa cirkuskim radionicama u kojima će sudelovati predstavnici „Kreativnog pogona“. Sala pozorišta takođe je na raspolaganju, što će svakako doprineti kvalitetnijem programu za sve učesnike. Kako navode iz ove organizacije, nadaju se da će ovaj sastanak doprineti što bržoj adaptaciji objekta, gde je toalet jedna od većih zahvata koji treba sprovesti kako bi sve bilo funkcionalno i spremno za početak rada „Kulturne zadruge“ u Novom Kneževcu.

 

 

Projekat “Novokneževački identitet” sufinansiran je iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove sufinansijera.