Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
subota, 6. jun 2020.
Temp:

17°C
 
Društvo

Šalteri JKP “7. oktobar” ponovo rade; pijaca tri puta nedeljno

foto: TV CINK
211pregleda

Novokneževčani ponovo mogu da izmiruju svoje obaveze prema javnom komunalnom preduzeću „7. oktobar“ na blagajni te službe, što nije bilo moguće za vreme trajanja vanrednog stanja. Iako je usled proglašenja pandemije privremeno obustavljen rad sa korisnicima, radnici su obavljali tekuće poslove na terenu, pa je i nakon ukidanja vanrednog stanja nastavljen rad po planu.

Prema rečima direktorice, po otpočinjanju rada blagajni preduzete su mere zaštite zaposlenih i korisnika, pa se tako prostorije dezinfikuju više puta u toku dana, postavljena su sredstva za dezinfekciju ruku, a za dolazak korisnika na blagajnu u upotrebi je samo dvorišni ulaz.

U toku trajanja vanrednog stanja, radnici javnog komunalnog preduzeća „7. oktobar“ nekoliko puta nedeljno rastvorom natrijum hipohlorita dezinfikovali su najprometnije tačke u centru, igrališta i spoljašnji prostor javnih ustanova, zabavišta i bolnica. Dezinfekcija prostorija škola, zabavišta i opštinske uprave poverena je novosadskom preduzeću „Bio-spin“.