Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
subota, 6. jun 2020.
Temp:

17°C
 
Ekonomija

U toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Banatskom Aranđelovu

foto: TV CINK
138pregleda

Radovi koji se sprovode na rekonstrukciji vodovodne mreže u Banatskom Aranđelovu su u toku.  Glavni vodovi su gotovi i trenutno se radi na priključcima i zidanju šahtova. U sklopu projekta angažovano je dvadeset ljudi koji rade na rekonstrukciji. Kao podizvođač angažovano je JKP “7. oktobar” iz Novog Kneževca koje takođe učestvuje u radovima. Planira se početak drugog dela radova, a kako navode iz mesne zajednice zahvaljuju se lokalnoj samoupravi na obezbeđenim sredstvima i projektu koji će biti sproveden, te će stanovnicima sela obezbediti novu vodovodnu mrežu.

 

Nakon što je u toku prošle godine potpisan Ugovor o prenosu sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekta vodosnabdevanja, Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine je na održanom konkursu dodelila sredstva opštini Novi Kneževac kako bi se kompletno rekonstruisala vodovodna mreža u Banatskom Aranđelovu koja je bila u izuzetno lošem stanju, rekao je tada predsednik opštine Novi Kneževac dr Radovan Uverić.

 

Novokneževačke vesti emituju se na TV CINK u 16, 18, 22 i 24 časova. Program TV CINK možete gledati na kanalu pod brojem 52 kablovskog operatera SAT-TRAKT.