Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
subota, 5. decembar 2020.
Temp:

11°C
 
Zabava

Subotnje popodne u bioskopu – na repertoaru tri filma

200pregleda

Predstojećeg subotnjeg popodneva na repertoaru bioskopa u Novom Kneževcu biće tri filma. Priča o razmaženom psu prikazaće se u 16 časova, u 18 časova čeka nas junak popularene SEGA igrice, a u 20 časova na repertoaru je nastavak ruske romantične drame.

 

FRKA – RAZMAŽENO DERIŠTE

sinhronizovano

vreme projekcije: 16h

ulaz: 250 dinara

animirani, porodični

Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora da nauči kako da preživi na ulici, kao i svaki drugi pas! Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo da sanja . Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegovani i život čini ga klasičnim primerom ribe na suvom u ovom zastrašujućem svetu.

Režija: Kevin Džonson

Glasovi: Boki Milivojević, Ivana Popović, Peđa Damjanović, Stevan Pjale

 

SONIKOV FILM

sinhronizovano

vreme projekcije: 18h

ulaz: 250 dinara

akcija, avantura, porodični

Radnja filma prati Sonika, ježa iz popularne SEGA igrice, koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

Režija: Džef Fauler

Glasovi: Mateja Vukašinović, Milan Antonić, Dubravko Jovanović, Marijana Živanović, Dušica Novaković, Bojan Hlišć, Duško Radović, Saša Joksimović, Nataša Balog, Aleksandar Gligorić, Milan Milosavljević, Nikola Nemešević, Milena Moravčević, Dragan Vučelić, Dimitrije Nikolić

 

LED 2

vreme projekcije: 20h

ulaz: 250 dinara

drama, romantični

Zahvaljujući iskrenoj ljubavi hokejaša Saše, prvakinja u umetničkom klizanju Nađa uspela je da ustane iz invalidskih kolica i ponovo zapleše najlepšu igru na ledu. Delovalo je da će nastaviti tamo gde je stala u osvajanju titule najbolje igračice Rusije, ali je želja da se uda za Sašu i rodi mu dete bila veća. Međutim, ne i od cene koju će zbog ostvarivanja tog sna morati da plati. Posle nemilog događaja, koji će zauvek promeniti živote mladog bračnog para, čini se da je nemoguće ponovo računati na srećan kraj. Ali, ukoliko poverujete u to, onda ne poznajete dovoljno dobro ovu ledenu bajku…

Režija: Zhora Kryzhovnikov

Uloge: Mariya Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova