Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 30. septembar 2020.
Temp:

14°C
 
Ekonomija

Prezentacija Razvojnog fonda Vojvodine za poljoprivrednike u sredu u biblioteci

foto: unsplash.com
228pregleda

Razvojni fond Vojvodine u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Novi Kneževac u sredu 12. februara u sali biblioteke u Novom Kneževcu organizuje predavanje za poljoprivrednike.

Za poljoprivrednike novokneževačke opštine u sredu 12. februara održaće se prezentacija kreditnih programa Razvojnog fonda Vojvodine. Prezentacija će se održati u sali biblioteke sa početkom u 10 časova.

Zainteresovsni poljoprivrednici na prezentaciji će imati mogućnost da se upoznaju sa radom Fonda i informišu o mogućnostima kreditiranja, ali i da postave pitanja predavačima. Sredstva koja Fond dodeljuje namenjena su registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima i preduzetnicima, a opredeljena su, između ostalog, za kredite za investicije, obrtna sredstva, kupovinu poljoprivrednih zemljišta, nabavku mehanizacije, sisteme za navodnjavanje.

Prezentaciju organizuje Razvojni fond Vojvodine u saradnji sa Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj opštine Novi Kneževac i Poljoprivrednom savetodavnom službom Kikinda.