Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
petak, 28. februar 2020.
Temp:

4°C
 
EkonomijaIzdvajamo

Uskoro počinju radovi na adaptaciji osnovne škole u Novom Kneževcu

foto: Zlatan Fehimović
96pregleda

Potpisan je ugovor sa izvođačem radova, te se očekuje da radovi na reksonstrukciji, sanaciji i adaptaciji zgrade škole počnu tokom ovog meseca, dok je rok za završetak radova 300 kalendarskih dana.

U toku februara počeće radovi na rekonstrukciji zgrade Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Novom Kneževcu. Radove na najvrednijoj investiciji u Opštini u poslednjih nekoliko godina izvodiće DOO „DHC Inženjering“ iz Novog Beograda i DOO „Gat“ iz Novog Sada.

Prilikom potpisivanja ugovora sa izvođačima radova u utorak 4. feburara, predsednik opštine Novi Kneževac Radovan Uverić rekao je da će se radovi vršiti u dve etape, a škola biti rekonstruisana po najvišim standardima

U skladu sa našim zahtevom, rekonstrukcija će biti izvedana u dve etape. Zahtevali smo od izvođača da objekat škole fizički podele na dva dela, tako da će u jednom delu radovi biti u toku, dok će se u drugom delu neometano odvijati nastava, rekao je Uverić.

Rok za završetak radova na reksonstrukciji, sanaciji i adaptaciji zgrade škole je 300 kalendarskih dana. Sredstva za realizaciju ovog projekta obezbeđena su na konkursu Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima i iznose više od 267 miliona dinara.