Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
utorak, 4. avgust 2020.
Temp:

24°C
 
Zabava

“Patrolne šape” i “Sluga” u petak na repertoaru

162pregleda

U petak 31. januara na repertoaru bioskopa u Novom Kneževcu biće dečiji film “Patrolne šape”, koji će se prikazivati od 18 časova, a od 20 časova prikazivaće se ruska komedija “Sluga” sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.  

PATROLNE ŠAPE

vreme projekcije: 18h

ulaz: 250 dinara

animirani, porodični

“Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

Režija: Čarls E. Bastijen

Glasovi: Marija Stokić,Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović, Milan Tubić, Vladimir Nićiforović, Ivana Tenjović, Miloš Dašić, Bojan Hlišć, Bane Jevtić, Ana Simić Korać, Milan Antonić

 

SLUGA

vreme projekcije: 20h

ulaz: 250 dinara

komedija, avantura, fantazija

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.
Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.
Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Režija: Klim Šipenko

Uloge: Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva