Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
utorak, 4. avgust 2020.
Temp:

25°C
 
Zabava

Za kraj godine – novogodišnja predstava i igranka

176pregleda

Mali glumci udruženja “Igralište Cvetislava Tisića” u ponedeljak 23. decembra u pozorištu su odigrali predstavu za svoje drugare iz škole.

Četrdesetak učenika drugog razreda osnovne škole, koji su članovi dramske grupe udruženja “Igralište Cvetislava Tisića”, priredili su svojim drugarima iz škole izvođenje novogodišnje predstave pod nazivom” Čudni su stazovi Deda Mrazovi”. Oni su u sali pozorišta ponovo izveli predstavu za koju je tekst pisao dečji pisac, novokneževčanin Goran Novakov.

Učenici nižih razreda škole zabavili su se gledajući Deda Mraz kako se suočava sa problemom viška kilograma zbog novogodišnjih slatkiša. Problem postaje još veći kada se Deda Mraz zaljubi u poštarku Rajku koja mu isporučuje pisma dece. Naravno da Rajki Deda Mrazov široki struk ni malo ne smeta, pa se ova ljubavna zavrzlama završila srećnim krajem. Posle predstave, za sve učenike priređena je novogodišnja igranka u holu škole.

 

 

 

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.