Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
subota, 6. jun 2020.
Temp:

17°C
 
Obrazovanje

Novogodišnji i Božićni prodajni vašar održan u Đali

129pregleda

Mališani iz zabavišta i učenici nižih razreda osnovne škole u petak 20. decembra održali su Novogodišnji i Božićni prodajni vašar u Đali.

 

Ispred osnovne škole u Đali Novogodišnji i Božićni prodajni vašar otvoren je horskom izvedbom najlepših dečjih novogodišnjih pesama, u kojima su podjednako uživali deca, nastavnici, roditelji i meštani koji su došli da podrže mališane i njihov trud koji su uložili da se ova manifestacija realizuje.

Na šarenim tezgama mališani su izložili svoje rukotvorine koje su zajedno sa učiteljicama i vaspitačicama pravili za ovu priliku. Tako su, za simboličnu cenu, posetioci manifestacije mogli da kupe čestitke, ikebane, ukrase i kolače. Zarađen novac, mali umetnici uložiće u kupovinu potrošnog materijala koji će zajedno koristiti nakon zimskog raspusta.

Učesnici i posetioci vašara su se u veseloj prazničnoj atmosferi počastili čajem i kolačima, a iskrenu dečju radost izmamio je dolazak Deda Mraza. Deda Mraz je deci podelio bombone i strpljivo se, za uspomenu, fotografisao sa decom.

 

 

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.