Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
subota, 6. jun 2020.
Temp:

26°C
 
Obrazovanje

U Muzičkoj školi spremno čekaju praznike

foto: redakcija CINK
301pregleda

Učenici i nastavnici novokneževačke Muzičke škole spremno će dočekati predstojeće praznike.

U veseloj atmosferi, uz topao čaj i praznične pesmice, učenici Muzičke škole ukrašavali su veliku jelku u dvorištu škole. Od najmlađih, koji su došli u pratnji vaspitačice i učiteljice, do starijih učenika, ali i nastavnika, zaposlenih u školi i ponekog roditelja, svi su učestvovali u ukrašavanju.

Ideja dece je bila da se družimo svi, i zaposleni i učenici, da se okupimo oko božićnog drveta i provedemo lepo dan, pijemo čaj i častimo se bombonama dok ukrašavamo našu jelku. Da praznike provedemo svi zajedno u neformalnom druženju, rekla je direktorica Muzičke škole Aleksandra Neckov.

Direktorica nam je, ovo prilikom, najavila i predstojeće koncerte

Novogodišnji koncert održavamo 23. decembra u pozorišnoj sali sa početkom u 18 časova. To je za nas jedan spektakl u kome cela škola učestvuje, rekla je direktorica i čitaoce portala CINK, kao i sve Novokneževčane pozvala da dođu na koncert i uživaju u programu koji su pripremili.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.