Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
utorak, 4. avgust 2020.
Temp:

25°C
 
Zabava

Nastavak priče o omiljenoj princezi iz ledenog kraljevstva i domaća komedija u petak u bioskopu

230pregleda

Omiljena princeza svih mališana iz ledenog kraljevstva u petak stiže i na platno novokneževačkog bioskopa. Nastavak priče o Elsi, Ani, Olafu i drugarima prikazivaće se u petak 13. decembra u dva termina, od 16 i 18 časova. Istog dana, od 20 časova prikazaće se domaće ostvarenje “Realna priča” sa Gordanom Kičićem u ulozi režisera i glavnog lika u filmu. Ulaz za obe projekcije iznosi 250 dinara.

 

ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2

vreme projekcije: 16 i 18h

ulaz: 250 dinara

avantura, porodični, fantazija

Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Režija: Kris Bak, Dženifer Li

Sinhronizacija: Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić, Jana Maričić

 

REALNA PRIČA

vreme projekcije: 20h

ulaz: 250 dinara

komedija, drama

Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Režija: Gordan Kičić

Uloge: Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Nebojša Ilić, Vojin Četković, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Lana Lazović

 

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.