Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
ponedeljak, 3. avgust 2020.
Temp:

26°C
 
Sport

Prvo učešće na turniru najmlađih novokneževačkih rukometaša

foto: RK "Obilić"
210pregleda

Najmlađi rukometaši RK “Obilić” učestvovali na prvom turniru.

Najmlađi novokneževački rukometaši prvi put su kao ekipa zaigrali rukomet, posle svega nekoliko treninga. Oni su u subotu 7. decembra učestvovali na turniru u mini rukometu održanom u Mokrinu. Na turniru je učestvovalo deset ekipa, a nadmetali su se rukometaši i rukometašice iz Ade, Kanjiže, Kikinde, Mokrina, Mužlje i Novog Kneževca rođeni 2009. godine i mlađi, kao i tri ekipe starijeg uzrasta.

Dečaci su ostvarili dve pobede i jedan tesan poraz. S obzirom da su tek počeli da treniraju rukomet, veoma smo zadovoljni učinkom. Najvažnije je da su se deca lepo zabavila, potvrdio je trenerski tim RK “Obilić” čestitavši domaćinu na organizaciji turnira.

Turnir u mini rukometu organizovali su ŽRK “Mokrin” i RK “Crvena zvezda” iz Mokrina. Pošto turnir nije bio takmičarskog karaktera, svi učesnici turnira dobili su zahvalnice za učešće i poklone
Turnir je prošao u najboljem redu, podeljeni su pokloni i zahvalnice, a deca prezadovoljna otišla kući punih utisaka i lepog druženja, rekli su organizatori.
Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.