Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
subota, 6. jun 2020.
Temp:

26°C
 
Zabava

Gospodarica zla i najomraženiji zlikovac Gotam Sitija stižu u novokneževački bioskop

foto: unsplash.com
195pregleda

U četvrtak 7. oktobra u bioskopu nas čekaju dva najpoznatija filmska negativca. Na bioskopskom repertoaru od 16 i 18:30 časova je nastavak fantastične priče o zloj vili Grdani i njenoj štićenici Ružici. Od 20 časova prikazivaće se film o životu najozloglašenijeg lika iz Gotam Sitija. Ulaznica za svaku projekciju iznosi 250 dinara.

 

GRDANA – GOSPODARICA ZLA

vreme projekcije: 16 i 18:30h

ulaz: 250 dinara

avantura, porodični, fantazija

U Diznijevom nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji.
Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

Režija: Joakim Rening

Uloge: Anđelina Džoli, El Faning, Mišel Fajfer, Ed Skrejn

 

 

DŽOKER

vreme projekcije: 20h

ulaz: 250 dinara

triler, drama

Filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje…

Režija: Tod Filips

Uloge: Hoakin Finiks, Robert de Niro, Frensis Konroj, Mark Maron

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.