Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
subota, 6. jun 2020.
Temp:

26°C
 
Zabava

Sutra u bioskopu – šapičasta avantura i fudbalska komična drama

foto: pexels.com
169pregleda

Sutra na bioskopskom repertoaru od 16 časova je animirana avantura koja prati čudnu družinu – razmaženu mačku, uplašeno pseto, neurotičnog petla i magarca koji je umislio da je zebra. Od 18 časova i od 20 časova prikazivaće se domaći film “Ekipa” . Ulaznica za filmsku projekciju u 18 časova iznosi 200 dinara, dok je za druge dve projekcije 250 dinara.

TAJNI AGENT MJAU 

vreme projekcije: 16 h

ulaz: 200 dinara

animirani, avantura, porodični

Marni je mala, bucmasta mačka koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je ubačena u nepoznati svet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psetom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.
Bazirano na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička priča koja dira u srce. Zabavan prikaz koji govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke.

 

EKIPA

vreme projekcije: 18 h i 20h

ulaz: 250 dinara

komedija, drama

Nakon derbija, Zdravko – zvezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz detinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Režija: Marko Sopić

Uloge: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović

 

 

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.