Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
utorak, 4. avgust 2020.
Temp:

25°C
 
Zabava

Danas u bioskopu – animirana avantura i nastavak domaćeg ostvarenja

229pregleda

Ovog ponedeljka na repertoaru od 16 časova je animirana priča oprijateljstvu između izgubljenog “snežnog čoveka” i nekoliko tinejdžera, a peti deo “Vojne akademije” prikazivaće se u dva termina: od 18 časova i od 20:30 časova. Ulaznica za jednu filmsku projekciju je 250 dinara.

 

JETI – SNEŽNI ČOVEK 3D

vreme projekcije: 16 h

ulaz: 250 dinara

animirani, avantura, porodični

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

Režija: Tim Džonson, Tod Vilderman

 

 

VOJNA AKADEMIJA 5

vreme projekcije: 18 h i 20:30 h

ulaz: 250 dinara

drama, triler

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Režija: Dejan Zečević

Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović

 

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.