Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
petak, 28. februar 2020.
Temp:

4°C
 
Obrazovanje

Banatsko Aranđelovo – stara škola u novom ruhu

foto: Zlatan Fehimović
238pregleda

Školarci iz Bantaskog Aranđelova oktobar su dočekali u svojoj staroj školi u novom ruhu.

Poslednjeg dana septembra komisija je pregledala izvedene radove i nakon konstatovanja da su radovi izvedeni u skladu sa projektno-tehničkom dokumentacijom i ugovorom sa izvođačem radova, objekat škole je odobren za korišćenje.

 

Rekonstrukcija zgrade, koja je sagrađena još 1858. godine, obuhvatala je kompletno uređenje: od podova, zamene stolarije, fasade, molersko farbarskih radova, zamenu elektroinstalacija, nove sanitarne čvorove, posebne rampe i lifta za invalide i krovnu konstrukciju.

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije je odobrila sredstva, a vrednost radova u Banatskom Aranđelovu premašuje svotu od 50 miliona dinara. Izvođač radova je DOO „Ornament – investinženjering“ iz Beograda.

Ovom prilikom predsednik opštine Novi Kneževac Radovan Uverić zahvalio se svima koji su učestvovali na ovom projektu i najavio rekonstrukciju zgrade osnovne škole u Novom Kneževcu.

 

 

 

 

 

 

 

Projekat je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Kneževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.