Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
utorak, 4. avgust 2020.
Temp:

25°C
 
Zabava

Započnite nedelju uz bioskop – na repertoaru tri bioskopska hita

foto: unsplash.com
289pregleda

Tri bioskopska hita prikazivaće  se na bioskopskom platnu u sali pozorišta “Branislav Nušić” u ponedeljak 30. septembra. Na repertoaru od 16 časova je četvrti deo “Priče o igračkama”, Diznijev spektakl “Kralj lavova” prikazivaće se od 18 časova, a nastavak horor priče  o klovnu Penivajzu nastalog iz pera Stivena Kinga zakazan je za 21 čas. Ulaznica za jednu filmsku projekciju je 250 dinara.

 

PRIČA O IGRAČKAMA (sinhronizovano)

vreme projekcije: 16 h

ulaz: 250 dinara

animirani, avantura, komedija

 

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

 

Režija: Džoš Kuli

Uloge: Kijanu Rivs, Kristina Hendriks, Tom Hanks

 

KRALJ LAVOVA 

vreme projekcije: 18h

ulaznica: 250 dinara

animirani, avantura, porodični

 

Diznijev klasik odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Režija: Džon Favro

Uloge: Donald Glover, Set Rogen, Alfri Vudard, Bijonse, Džejms Erl Džouns

 

 

TO – DRUGO POGLAVLJE

vreme projekcije: 20:30 h

ulaznica: 250 dinara

horor, triler

Hvaljeni hit TO iz 2017. pokosio je bioskopske blagajne i zaradio više od 700 miliona dolara širom sveta, redefinisao žanr, postao deo opšte kulture i postao horor film s najvećom zaradom u istoriji. Kako se zlo ponovo vraća svakih 27 godina u grad DerI, Mejn, TO DRUGO POGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri decenije.

Režija: Endi Mušieti

Uloge: Bil Skarsgard, Džesika Častejn, Džejms Mekavoj