Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
utorak, 4. avgust 2020.
Temp:

24°C
 
Zabava

Danas u bioskopu: Diznijev spektakl iz afričke savane i nastavak stravične priče o ukletoj lutki

foto: unsplash.com
202pregleda

Dva filma prikazivaće  se na bioskopskom platnu u sali pozorišta “Branislav Nušić” ovog kišnog utorka. Na repertoaru od 18:30 časova Diznijev spektakl “Kralj lavova”, a treći deo horor priče “Anabel” zakazan je za 21 čas. Ulaznica za jednu filmsku projekciju je 250 dinara.

 

KRALJ LAVOVA (sinhronizovano)

vreme projekcije: 18:30 h

ulaznica: 250 dinara

animirani, avantura, porodični

Diznijev klasik odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Režija: Džon Favro

Glasove pozajmili: Nikola Šurbanović, Andrijana Oliverić, Vladan Živković, Dragan Vujić Vujke, Marko Gvero, Milan Antonić.

 

 

ANABEL 3 – POVRATAK KUĆI

vreme projekcije: 21h

ulaznica: 250 dinara

horor

Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

Režija: Gary Dauberman

Uloge: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace,Katie Sarife, Vera Farmiga