Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
utorak, 4. avgust 2020.
Temp:

25°C
 
Zabava

Danas na repertoaru “Filmskog leta” dve komedije

foto: pexels.com
221pregleda

“Filmsko leto” i ovog julskog utorka.

Svakog utorka do kraja jula, na bioskopskom platnu u sali pozorišta “Branislav Nušić” na repertoaru će biti po dva filma. Filmovi će se prikazivati u terminima od 18:30h i 21h, a ulaz je besplatan.

Danas su na repertoaru porodični animirani film i španska komedija.

 

UTORAK, 23. jul

18:30h

Slobodan ulaz

DEDA MRAZ I KOMPANIJA

porodični, komedija

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Režija: Alain Chabat

Glasove pozajmili: Nikola Kojo, Jelena Tomašević I Bojan Perić.

 

 

UTORAK, 23. jul

21h

Slobodan ulaz

JUNAČINE

komedija

Elitni odred, španska tajna služba, toliko je čuven da niko nikad nije čuo za njega. No, njegovi članovi će, pak, za sebe reći da su ekvivalent američkoj CIA ili britanskoj MI6. Posle propale operacije i tragične smrti najboljih među njima, Odred regrutuje novu grupu agenata koju čine po jedan pripadnik civilne garde iz Andaluzije, Madrida, Baskije i Katalonije, i jedan legionar. Oni moraju da prevaziđu sve razlike (a ima ih poprilično), kako bi spasli zemlju od ludog teroriste koji je “reparirao” staru termonuklearnu bombu, potonulu posle incidenta kraj plaže u Palomaresu. Ovaj “problemčić” bio bi za naše heroje mačiji kašalj, da ustvari nisu parodija na junake akcionih filmova…

Režija: Joaquín Mazón

Uloge: María León, Miki Esparbé, Jordi Sánchez