Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
sreda, 22. januar 2020.
Temp:

0°C
 
Kultura

Predstava “Idealna polovina” u subotu u novokneževačkom pozorištu

182pregleda

U subotu 29. juna u 20 časova odigraće se pozorišna predstava “Idealna polovina” u sali pozorišta u Novom Kneževcu. Cena ulaznice za predstavu je 300 dinara.

“Idealna polovina” je urnebesna komedija, o četvoro ljudi, koji u želji da pronađu sebe , svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se čupaju kako znaju i umeju.

Majka Danica, (Olga Odanović) nikako ne može da pristane da joj je sin Aca (Milan Kalinić) otišao iz kuće i oženio se u 38 godini. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje, pa i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije (Anastasia Mandić), koju joj je snaja obezbedila, ne može da prestane da proverava da li je sin na vreme jeo. Sa druge strane, sin Aca, naviknut na toliku pažnju i opsednut sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filip (Vučić Perović), ne bi li dobio jos više samopouzdanja, da iako je zagazio u 40-te , može i dalje da bude muškarčina. Svo četvoro, sve vreme, prepliću svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove, su u potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima. Postavljajući pitanja ima li uopšte “idealnog” ili “idealne”, ili je to samo deo naših želja i snova, kroz smeh se publika približava ovim sudbinama, neobičnim situacijima i zapletima. Duhovita,pametna i pitka komedija, svakako nikog neće ostaviti ravnodušnim!