Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 25. avgust 2019.
Temp:

19°C
 
Zabava

Danas na repertoaru: animirana avantura, tinejdž romantična drama i superherojski spektakl

foto: unsplash.com
80pregleda

Tri filma prikazivaće se na bioskopskom platnu u sali pozorišta “Branislav Nušić” ovog kišnog utorka. Na repertoaru od 16 časova animirani film “Park čudesa”, romantično-ljubavna drama “After” prikazivaće se od 18 časova, a finale superherojske akcije “Osvetnici – kraj igre” zakazanao je za 20 časova. Ulaznica za jednu filmsku projekciju je 250 dinara.

 

PARK ČUDESA 3D (sinhronizovano)

vreme projekcije: 18h

ulaznica: 250 dinara

Uzbudljiva priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima.

Glasove su pozajmili Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić, Đorđe Stojković, Paulina Manov, Slobodan Stanković, Dimitrije Nikolić, Dragan Vujić, Milan Antonić i Dušica Novaković.

 

 

 

 

AFTER

vreme projekcije: 18h

ulaznica: 250 dinara

Vredna studentkinja i predana kći Tesa Jang započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da sledi. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Hardin je sve što Tesa želi da izbegne. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima.

Uloge: Džozefin Langford, Hiro Fajns Tifin, Selma Bler, Dženifer Bils, Piter Galager

 

 

 

 

OSVETNICI – KRAJ IGRE 3D

vreme projekcije: 20h

ulaznica: 250 dinara

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost.

Uloge: Bri Larson, Skarlet Džohansen, Robert Dauni Džunior, Džoš Brolin, Kris Hemsvort, Kris Evans, Tom Holand, Elizabet Olsen, Pol Rad