Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
nedelja, 25. avgust 2019.
Temp:

19°C
 
Zabava

Omiljeno slonče stiže pred novokneževačku publiku

foto: unsplash.com
103pregleda

Ko kaže da se u bioskop ide samo vikendom? Ove nedelje, tačnije, u utorak 16. aprila u sali novokneževačkog pozorišta održaće se dve bioskopske projekcije. Na repertoaru od 16 časova je  film “Dambo”, a srpsko-ruski akcioni film “Balkanska međa” repriziraće se pred novokneževačkom publikom u 20 časova. Ulaznica za jednu filmsku projekciju je 250 dinara.

 

mobil3dcinema.rs

DAMBO 3D (sinhronizovano)

vreme projekcije: 18h

ulaznica: 250 dinara

Diznijevo animirano slonče Dambo vraća se na filmska platna, ovoga puta uz pomoć maštovitog sveta režisera Tima Bartona. Topla priča inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete starije će vratiti u detinjstvo, a mališane očarati.

Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubedljivog preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Glasove su pozajmili Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David

 

mobil3dcinema.rs

BALKANSKA MEĐA

vreme projekcije: 20h

ulaznica: 250 dinara

Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije.

Inspirisan ovim istorijskim događajem, film “Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrom “Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuje pripadnici MUP-a Vuk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radojičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske terorističke grupe Smuka (Aleksandar Srećković). Pored navedenih, uloge tumače i Milena Radulović, Miodrag Radonjić, Ravšana Kurkova, Gojko Mitić, dok režiju potpisuje Andrej Volgin.