Jezici

Magyar HU Română RO Српски језик SR
petak, 10. jul 2020.
Temp:

32°C
 
Društvo

Novokneževački naprednjaci obeležili stranačku slavu

180pregleda

Opštinski odbor Srpske napredne stranke, na čelu sa predsednikom dr Radovanom Uverićem, obeležio je 27. oktobra, u svojim prostorijama u Novom Kneževcu, stranačku slavu – Svetu Petku.

 Predsednik Uverić je svim članovima čestitato krsnu slavu, a narodni poslanik Radovan Jančić je članstvu uputio poziv da bude još snažnije i još jače, ostvarujući cilj da ne dozvoli prethodnim vlastodršcima da ponovo dođu u Novi Kneževac i u Srbiju. Jer, poznato je u kakvim je uslovima života i rada bila Srbija do 2012. godine.

– Pripremite se za teške izazove koji nas očekuju u sledećoj godini, apelovao je Jančić. –Pozivam vas da ostanemo ujednjini, jer samo tako možemo napraviti rezultat koji je, pre svega, potreban građanima Novog Kneževca.

Čestitajući krsnu slavu – Svetu Petku svim članovima, načelnik Severnobanatskog okruga Nikola Lukač je izrazio uverenje da će Sveta Petka i u narednom periodu, kao što je to činila u proteklih 10 godina, Srpskoj naprednoj stranci dati snagu da se izbori sa svim izazovima na putu za bolju Srbiju.

-I u narednom periodu nam je potrebno maksimalno jedinstvo, da se suočimo sa svim izazovima koji nas očekuju, da istrajemo i uspešno se izborimo za bolju Srbiju i za bolji Novi Kneževac, zaključio je Nikola Lukač. –I da nas čuva naša Sveta Petka.

Čin rezanja slavskog kolača obavili su protojerej Radoje Perin i jerej Goran Karajica.

Foto Zlatan Fehimović, izvor noviknezevac.rs